Rreth nesh

Graniti

Fabrika e mobileve Graniti shpk është një kompani që operon në treg që nga viti 1982 në shitjene mobileve, ndërsa që nga viti 1995 në prodhimin e mobileve, në fillim me një prodhim me kapacitet të vogël kurse tani me një siperfaqe të prodhimit 5000 m2 dhe showroom 4500 m2.

Tradita

Përvoja jonë e punës në treg ka vendosur një klientelë me besueshmëri të lartë për cilësinë e produkteve dhe fleksibilitet, si brenda ashtu edhe jashtë vendit. 

Prodhimet tona plotësojnë një gamë të gjërë të mobileve si :kuzhina, tavolina, dhoma gjumi për të rritur, dhoma për fëmijë , dhoma dite, sofa, vitrina, tavolina dhe mobile të përshtatura në hapsirën e tuaj.

Vlerat tona

Ajo që na dallon ne është zgjedhja  e materialeve me cilësi për përpunimin e tyre, fokusimi  drejt modeleve të reja, produktet të dizajnuara me vëmendje në detaje dhe shërbimi ndaj klientit.

Gjithashtu, garancioni, cilësia dhe afërsia ndaj klientëve tanë është motoja jonë.

Efikasiteti ynë qëndron në aftësinë tonë për të vepruar me makineri të teknologjisë së lartë .

Tradita , evoluimi dhe  shfrytëzimit të teknologjisë së sofistikuar janë themeli mbi të cilin ne kemi ndërtuar reputacionin tonë, besueshmërinë dhe sukseset tona.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this