Si rezultat i punës së shkëlqyeshme, kujdesit ndaj klientëve dhe angazhimit tonë kemi arritur të kemi një numër të madh të klientëve të cilët na besuan për cilësi dhe korrektësi. Në këtë listë kemi përfshirë vetëm disa prej klientëve tanë

USAID për Kosovë

OSCE

Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë

UNHCR

UNDP

Bashkësia Europiane për Kosovë

EULEX

Qeveria e Kosovës

BCCK

Banka Europiane

GIZ

Hilfe zur Selbsthilfe

Luxembourg DEV

KDWV-OEGJK

Southside London

Klan Kosova

RTK

Kanal10

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this